Är det värt att köpa kosmetika i set?

Alla kvinnor ställer sig den här frågan förr eller senare: är det värt att köpa kosmetika i set, eller är det bättre att köpa individuella produkter enligt behov? det största dilemmat uppstår när vi gillar en produkt från ett företag och funderar på att köpa en till i samma serie. Låt oss gå igenom plus och minus med den här metoden. När du har läst färdigt kanske beslutet känns lättare.

(PLUS) Kosmetika från samma serie garanterar säkerhet.

Kosmetiska serier utvecklas på ett sätt som gör att alla individuella element kompletterar varandra när det gäller egenskaper. Tillverkare använder ingredienser som ger varandra stöd och som kompletterar varandra. Att använda produkter från en serie gör att vi inte behöver applicera två kosmetiska produkter med ingredienser som kan ha skadliga effekter när de kombineras. Att hålla sig till kosmetika från samma serie innebär en större säkerhet för huden.

(MINUS) Det kanske bara är en produkt från setet som passar oss.

I ett set kosmetika finns det ofta så mycket som tio produkter. Alla har en liknande sammansättning, som berikas med ytterligare ingredienser, och det som skiljer är destinationen. Ofta behöver vi bara en enda produkt av alla i setet, och använder inte resten. Det kan också vara så att bara en av produkterna har effekt på huden, och att de andra inte fungerar eller (ännu värre) skadar vår hud.

(PLUS) Konsekvent kosmetika har komplexa effekter.

Något som kännetecknar kosmetiska set och serier är att deras komponenter kompletterar varandra. Företagen tar fram dem så att varje individuell produkt ska fungera perfekt som fristående produkt, men samtidigt passa andra produkter i serien. Det är ofta så att applicering av en produkt framhäver effekterna av den andra.

(MINUS) Kosmetiska serier är universella för att passa alla.

De bästa seten kosmetika är de vi själva skapar med hjälp av enskilda produkter. Endast då kommer de uppfylla alla våra individuella behov. Tyvärr är kosmetiska serier framtagna för att vara universella för alla kunder. Chansen att alla produkter i serien ska fungera lika bra för samma person är tyvärr ganska liten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *