NANOIL Vitamin C Face Serum. Energiboost för strålande hud!

Är du på jakt efter en enkel väg till perfekt hy? Vill du få tillbaka lystern din hy tappat, och få den mer strålande och ungdomlig igen? Vi har lösningen! Ge huden den energikick som Nanoil Vitamin C verkligen är! På nolltid tar serumet hand om problem så som; trött och matt hud, pigmentfläckar samt fina linjer.

Nanoil Vit C. Serum – hemligheten med felfri hud

Vad gör Nanoils serum till en sådan mirakelprodukt? Dess hemlighet är att det är tillverkat av den bästa formen av C-vitamin, som kallas 3-O-ethyl-askorbinsyra. Varför spelar detta roll? Jo, C-vitamin i sin rena form (l-askorbinsyra) är inte stabil, så det ger färre fördelar för huden än man kan tro. Därför, för att få ut det mesta och bästa av denna värdefulla vitamin, använder Nanoil den nyaste och mest stabila varianten. 3-O-ethyl-askorbinsyra tränger igenom alla hudlager och bryts inte ner när det utsätts för solljus eller höga temperaturer.

Till skillnad från andra former av C-vitamin, är det som finns i Nanoils serum okej att använda även till känslig hud. Det orsakar inte allergiska reaktioner eller irritation. En annan värdefull ingrediens i detta serum är extrakt från Punarnava. Det är en väldigt kraftfull antioxidant som är full av föryngrande och hudreparerande flavonoider och växtsteroler.
Nanoil och dess Vitamin C Face Serum är uppbyggt på endast de viktigaste och veganvänliga ingredienserna. Listan över innehållet är kort.

Hur fungerar Nanoil Vit C. Serum?

Nanoils serum har en mjölkig, mjuk och lätt konsistens som tränger in snabbt och enkelt, och når de djupaste hudlagren där det kan reparera och jobba för en vacker hy. Den här produkten från Nanoil ger dig en strålande hy, minskar rynkor och dämpar solfläckar. Det bästa är att du kan njuta av dessa resultat till ett riktigt bra pris, särskilt med tanke på att Nanoil erbjuder flera månaders användning per flaska.

Med varje Nanoil Face Serum-droppe blir din hud omhändertagen och finare!

Vilka resultat kan du förvänta dig att få? Nanoil Vit C. Serum kan uppnå följande:

  • Ljusa upp pigmentfläckar.
  • Ge huden lyster.
  • Förbättra hudens textur och jämna ut dess ton.
  • Bekämpa fria radikaler.
  • Minska fina linjer.
  • Stärka kapillärernas väggar.
  • Ta god hand om alla hudtyper, inklusive känsliga och aknebenägna.

Hur ska du använda Nanoil Vit. C Serum för att få dessa effekter?

Den goda nyheten är att det inte är svårt att använda Nanoil Vit. C Serum. Appliceringen är superenkel; du lägger serumet på din rengjorda hud i ansiktet, på halsen samt dekolletaget. Precis som med de flesta serum rekommenderas det att man undviker området runt ögonen. För bättre resultat, efter att du lagt på serumet, kan du massera huden försiktigt för att öka cirkulationen och hjälpa huden att absorbera serumet. Vänta en stund, och applicera sedan din fuktkräm. Om det är under din kvällsrutin (obs; du kan använda serumet både morgon och kväll) kan du även lägga till en Nanoil skönhetsolja. Eftersom du endast behöver 3 till 5 droppar per användning, kommer Nanoil Vit. C Serum att räcka riktigt länge.

toppklassat C-vitamin ansiktsserum Nanoil

Kommentarer om Nanoil Vit. C Serum

Nanoil Vit. C Face Serum är en väldigt effektiv och enastående produkt, vilket vi ser på miljontals positiva recensioner från användare över hela världen. Så, vilka egenskaper är det som gör detta serum så populärt? Det finns ett gäng. Oftast säger dock användarna att de älskar Nanoil Vit. C Face Serum på grund av de underbara effekterna som serumet kan ge under en förvånansvärt kort tid. De älskar också att priset är lågt för ett serum på 50 ml. Dessutom funkar det även för känsliga hudtyper samt rosacea, vilket också är en stor fördel. För att sammanfatta; Oavsett vilken hudtyp du har eller hur gammal du är, så är Nanoil och dess vitamin C Face Serum nyckeln till en felfri hy!

Sugen på mer info? Kolla in www.nanoil.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *