Hudvårdsupptäckt! Nya ansiktsserumet med aloe & vitt te från Nanoil

Det finns en nykomling i skönhetssalongerna och våra necessärer – Nanoil Aloe & White Tea Face Serum. Det här kraftfulla ansiktselixiret framhäver den naturliga skönheten och är älskad av kvinnor världen över. Varför inte bli en av dem?

Om du tror att det är svårt att uppfylla hudens alla behov nu för tiden, har du fel. Varumärket Nanoil bevisar att ett ansiktsserum är allt som behövs för att återfukta och ge näring till huden, aktivera dess naturliga reparationspotential och skydda mot skadliga faktorer som solen, föroreningar och fria radikaler.

Den här underbara kuren mot hudproblem heter Nanoil Aloe & White Tea Face Serum – ett återupplivande serum som har skapats för kvinnor precis som du.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum – lär känna det bättre!

Formulan som baseras på två välmatchade ingredienser är den största tillgången hos det här serumet. Tack vare komponenterna känns din hud återupplivad, livfull och helt återfuktad efter bara en användning.

 1. Aloe vera-extrakt – som hudvårdsprodukt är det mest känt för dess återfuktande och lindrande effekt. Få människor vet däremot att det även är en rik källa till antioxidanter, vitaminer och mineraler som ger näring till huden.
 2. Vitt te-extrakt – en väldigt stark antioxidant som motverkar fria radikaler och förebygger åldring av huden. Det gör även huden fylligare, förstärker dess färg och framhäver dess naturliga utstrålning.

Nanoil Aloe & White Tea Face Serum är gjort av endast sju ingredienser. Den enkla formulan är fri från parabener, färgämnen och aromer för att hålla din hud frisk.

Hur fungerar Nanoil Aloe & White Tea Face Serum?

Fördelarna som kommer från de bästa ingredienserna är viktigast. Hur fungerar Nanoil Aloe & White Tea Face Serum? Det här super-snabbabsorberande serumet når de djupaste hudlagren och sätter igång dess naturliga reparationsprocess, ger näring, återfuktar och skyddar ansiktet från de skadliga faktorerna på samma gång.

Regelbunden användning av Nanoil Aloe & White Tea Face Serum är det enklaste sättet att göra huden perfekt, eftersom den här produkten:

 • skyddar huden mot fria radikaler.
 • bevarar hälsan och ungdomen längre.
 • lyser upp, återupplivar och återfuktar på djupet
 • minskar fina linjer och gör huden jämnare.
 • förebygger att huden åldras i förtid.
 • gör huden avslappnad och lugn.

Nanoils ansiktsserum– din bästa hudvårdskur

Det här serumet är inte den enda produkten som tillverkas av Nanoil – det är ett av de fyra serum som har designats för att lösa de mest populära hudproblemen: torrhet, rynkor, mörka fläckar, trist färg, akne, osv.

Det här är den hudvård du behöver. Du behöver bara införa Nanoils ansiktsserum i din dagliga rutin för att se skillnaden efter bara 2 – 3 veckor. Effekterna du kan uppnå beror på vilket serum du väljer:

 • Nanoil Hyaluronic Face Serum: återfuktar intensivt.
 • Nanoil Vit. C Face Serum: gör pigmenteringsfläckar ljusare.
 • Nanoil Retinol Face Serum: har en anti-aging-effekt.
 • Nanoil Aloe & White Tea Face Serum: återupplivar huden.

Mer information om Nanoil-produkterna hittar du här:
www.nanoil.se