Sensationella klusterfransar – DIY Eyelash Extensions From Nanolash

Så gott som alla kvinnor blir glada över nya skönhetsproduktsläpp. Kvinnorna tror att med rätt smink kommer de att kunna förändra sitt utseende. Nanolash kluster ögonfransar – DIY Lash Extensions är en av de bästa skönhetsinnovationerna de senaste åren. Vad är bra att veta om dem och vilka fransstilar du kan skapa med dessa klusterfransar?

DIY Lash Extensions – vad är det egentligen?

DIY Lash Extensions är en absolut nyhet på skönhetsmarknaden. Dessa klusterfransar är designade för gör-det-själv-applicering hemma. Kvinnorna kan säkert bli förvånade över detta, men dessa färdiga klusterfransar förtjänar verkligen all den uppmärksamhet de får.

Dessa lätta och lyxiga klusterfransar för hemmaapplicering kan helt förändra morgonrutinen för de flesta kvinnor. Det tar 10 minuter bara att applicera dem på fransraden, och dessutom behövs ingen tidigare erfarenhet.

Tillverkaren har sett till att appliceringen av DIY Eyelash Extensions är så smidig och bekväm som möjligt. Allt du behöver göra är att applicera binder  på hela ögonfransarna och sedan vänta tills den blir klibbig. Sedan är det bara att applicera det valda franskluster under naturliga fransar, cirka 1 mm från vattenlinjen, blända ihop klustren med dina naturliga fransar med hjälp av applikatorn och ta bort det klibbiga lagret med Nanolash-sealer.

På ett enkelt och snabbt sätt kan du applicera fransförlängningar hemma. Dessutom är själva applikationen tänkt att pågå i minst 5 dagar. Så det är säkert att säga att klusterfransar – DIY Lash Extensions är svaret på behoven hos alla moderna kvinnor.

DIY Lash Extensions – vilka fransstilar kan du skapa?

DIY Eyelash Extensions ger dig obegränsade möjligheter när det kommer till ögonfransstyling. Ett fodral innehåller 36 klusterfransar. I genomsnitt används 4-5 visps per applicering. Därför räcker en uppsättning till för upp till 4 applikationer.

Ännu viktigare är att du kan välja mellan 8 stilar av klusterfransar och uppsättningen innehåller klusterfransar i 3 längder: 10, 12 och 14 mm.

Varumärket Nanolash har även lanserat ett komplett kit för gör-det-själv-kluster fransförlängning hemma. Satsen innehåller:

  • en 5 ml Nanolash bonder
  • en 5 ml Nanolash remover
  • en 5 ml Nanolash sealer
  • en applikator i rostfritt stål

Både de färdiga ögonfranskluster fransarna och de andra tillbehör kommer att hålla länge.

Gör-det-själv fransförlängning och Russian Volume fransar

Med hjälp av gör-det-själv-kluster ögonfransar från Nanolash kan du utföra Russian Volume fransstil. För att göra det, använd bara 12 mm och 14 mm långa kluster. De kortaste fransarna ska placeras i den inre ögonvrån medan de längsta ska placeras i mitten och slutet av ögonlocket. Denna franslook kommer säkerligen att vara oemotståndlig för alla!

Gör-det-själv-ögonfransförlängningar och en diskret och naturlig fransstil

Tjejer också kan använda de lyxiga Nanolash fransar kluster för att skapa fransstilar perfekt för vardagsbruk. För att göra detta, använd bara vispen i 10 eller möjligen 12 mm. Denna fransstyling metod är perfekt för vardagsbruk, för arbete eller skola, såväl som för tillfälliga möten.

Gör-det-själv-kluster ögonfransförlängningar från Nanolash – en sammanfattning

Gör-det-själv-kluster ögonfransförlängningar är en produkt som alla kvinnor kan vara glada  över. Dessa är de första färdiggjorda klusterfransarna som har en extremt enkel applicering på bara 10 minuter. Dessutom kan applikationen hålla sig bra i upp till 5 dagar.

Med hjälp av dessa klusterfransar för hemma applicering kan du skapa både voluminösa fransstilar som Russian Volume men också diskreta vardagsstilar.

Dessa lyxiga klusterfransar är mjuka och snygga och de smälter perfekt in med naturliga fransar. Att bära dem är ett sant nöje.