Squinching. Hur ser man bra ut på bilder?

Visst har du också funderat på hur kändisarna gör? De ser otroliga, vackra, strålande och unga ut på alla bilder. Det sägs att allt beror på bra kosmetika, en fantastisk sminkning av en duktig sminkartist, och rätt ljussättning. Det är inte allt! På sistone har en liten hemlighet om kändisarnas skönhet avslöjats, nämligen ”squinching”. Vad är det? Hur använder man det?

Tekniken bakom squinching

Peter Hurly, en fotograf från New York, har avslöjat hemligheten bakom stjärnornas skönhet. För att komplettera sminkningen och ljussättningen använder kändisarna ”squinching”, vilket är en metod för att kisa på rätt sätt. Namnet är en kombination av de två engelska orden ”squinting” och ”pinching”. Låter det löjligt? Tack vare den här metoden kan Hollywoodstjärnor och världsberömda kändisar se fantastiska ut på varje bild. Den fungerar perfekt på professionella fotografier, bilder från röda mattan, och till och med… selfies!

Nyckeln till framgång

Squinching är en metod som är mycket bättre än “ankläppar” och insjunkna kinder. Ett avsmalnande ansikte med vidöppna ögon ser inte alltid bra ut, men om vi spänner det nedre ögonlocket får vi ett perfekt ansikte på alla bilder. Det kanske verkar som ett osynligt trick, men skillnaden är enorm. Om du har lite tid över är det bra om du kan hitta ett par bilder på stjärnor och se vad de gör med ögonen framför kameran.

Squinching – Hur gör man?

Tricket att kisa på bild är en enkel metod där vi får ögonen att se smalare ut. Att spänna det nedre ögonlocket och diskret kisa ska ge ögonen en kattliknande form, göra dem magnetiska, och få ansiktet att se vackrare ut. Squinching får ansiktet att se smalare ut, vilket är ganska sexigt. Under de senaste veckorna har det dykt upp flera guider online, som lär dig öva på squinching.

Övning ger färdighet

Squinching verkar svårt, och vill du hellre vara obekväm än vacker? Det är normalt om du provar något nytt, som du inte är helt medveten om än. Läs några guider, se filmer och öva framför spegeln, så kommer du snabbt att lära dig squinching.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *