Vi är så kära i Nanoil!

Naturliga oljor har tagit över skönhetsbranschen, och de kommer inte att gå någonstans. De har bevisat sig fungera som oersättliga reparabla serum. Fettsyrorna i naturliga oljor är oslagbara när det gäller att reparera defekter både på ytan och inuti håret.

Skönhetsbranschen erbjuder ett stort utbud produkter med naturliga oljor. Vi måste dock komma ihåg att alla oljor inte har lika god kvalitet. Förutom värdefulla ämnen innehåller många produkter även kemiska och akneframkallande ämnen, parabener, silikon och uttorkande alkohol. De flesta sådana produkter passar inte hårbotten, och därför kan oljorna inte göra sitt naturliga jobb: att reparera håret och stärka dess rötter. Friskt och vackert hår är trots allt beroende av rötterna.

Det finns en hårolja som skiljer sig från mängden. Det är en otrolig, unik och mångsidig produkt som revolutionerar hårvårdsbranschen. Dessutom är produkten så lättanvänd att vem som helst kommer förälska sig i den. Nanoil finns i tre olika versioner, och alla är framtagna för en särskild slags hårtyp. Det finns detaljerad information om de olika sorterna på Nanoils webbplats, vilket gör att du enkelt kan hitta just din hårtyp. Nanoil kommer inte lämna någon oberörd. Den ikoniska produkten kommer göra att du äntligen kan sluta klaga på håret.

Varför förälskar man sig i Nanoil?

– Nanoil är den enda hårolja som passar hårtyperna. Det gör att oljan kan vårda på ett unikt sätt som passar den särskilda hårtypen. De tre sorterna är anpassade till oljans porositet.

– Nanoil innehåller flera naturliga oljor som används i alla versioner. Vanliga oljor innehåller två eller tre oljor, medan Nanoil innehåller så många som sex eller fler (beroende på version). Varje olja har olika funktioner och olika ingredienser, som är viktiga för frisk tillväxt och ett vackert utseende. Samtliga oljor kompletterar varandra och vårdar håret synergiskt.

– Nanoil har en vacker design, och flaskan är både elegant och exklusiv. Den kan till och med användas som dekoration i alla badrum eller garderober! Den fina förpackningen är av god kvalitet, precis som produkten inuti förpackningen. Nanoil har framtagits med kärlek och detaljkännedom. Vi är inte rädda för att säga att det här är en hårprodukt med otroligt vacker design.

– Nanoil slår oss med häpnad, och det beror inte bara på mängden och kvalitén på de naturliga oljorna. Du kommer även älska den tack vare de unika, innovative ingredienserna som säkerställer tillväxt och gör håret tjockare. Tack vare unika baicapil och kerastim kan håret bli både friskare och längre än någonsin förut.

– Nanoil är mångsidigt och kan användas på flera sätt. Det kan användas som en mask, som en läkande behandling för hårbotten och rötterna, som ett serum för topparna, eller som ett sprejbalsam. Nanoil kan ersätta flera stycken hårprodukter, så du kan gott göra dig av med alla produkter som innehåller kemikalier, parabener och silikon. Ersätt dem med en enda produkt: säkra och flerfunktionella Nanoil.

Man kan applicera Nanoil på många sätt. Det finns många sätt att använda produkten på. Den kan appliceras i håret (vått eller torrt) eller i hårbotten. Låt den sitta i ett par timmar, eller tvätta bort den direkt, eller använd den som ett serum. Den ger håret glans och skönhet, vilket gör att du kan applicera den flera gånger om dagen. Du kan även ge håret en mer intensiv behandling genom att applicera Nanoil i fuktigt hår innan du torkar det med hårtorken.

– Fördelar. Du kommer att se skillnaden direkt. Nanoil gör håret vackrare på nolltid. Vid regelbunden användning kommer håret att se fantastiskt ut, men också göra det friskt från rötterna till topparna.

Effektivitet – en egenskap som kommer uppskattas av alla kvinnor. Ingen gillar när en bra produkt tar slut på kort tid, och Nanoils tillverkare är fullt medvetna om detta. Du kan använda produkten i flera månader.

18 Comments “Vi är så kära i Nanoil!”

 1. Persikor

  Jag har upptäckt det ganska nyligen, och för att vara mer exakt berättade min frisör för mig om det och jag beställde det så snart jag kom hem. Jag har den för medium porositetshår och älskar vad det gör för mitt hår.

  Svara
 2. diana

  Jag har den för hår med hög porositet och jag är nästan klar med behandlingen – oljan är låg men förbättringen är enorm! Jag gick från hög till medium porositet hår det är därför nästa nanoil jag köper kommer att vara för medium porositet

  Svara
 3. Alli

  Naturliga oljor är det bästa för hårvård men de måste vara av hög kvalitet

  Svara
 4. Katarina

  Jag älskar håret efter oljning, det är så mjukt och glänsande! <3

  Svara
 5. miss_kaos

  Jag också, men mitt hår ser bra ut bara en stund, det blir mycket oljigt och livlöst mycket snabbt

  Svara
  • AnnaH

   vilken typ av olja använder du? Kanske passar det inte ditt hår eller prova andra oljemetoder

   Svara
  • lisa

   kanske du bara applicerar för mycket olja på en gång

   Svara
 6. Clara

  alla hårgalningar måste ha denna!

  Svara
 7. amalia_b

  Jag använde den en gång i min väns hus och den är väldigt bra, den har en fin konsistens och lämnar en behaglig doft på håret. Jag är inte säker på om jag vill köpa den men .. på grund av priset självklart

  Svara
  • Malin

   Det är inte billigt men jag är villig att betala för så bra effektivitet och kvalitet

   Svara
  • Jenny66

   Enligt min åsikt är priset tillräckligt för effektiviteten och kvaliteten. Olja med denna olja hjälpte mig verkligen och jag brukade ha allvarliga problem med hår och hårbotten

   Svara
 8. Polly

  Personligen tycker jag om redkenflaskan mer men oljan själv på håret är inte så bra, men den medelstora porositetshår nanoilen är perfekt! Mycket positivt

  Svara
 9. SvartKatt

  Jag använder den svarta Redken och jag är väldigt nöjd med effekterna

  Svara
 10. Sara_

  Tack för inlägget, jag letade bara efter en olja som kan masseras i hårbotten med överbeläggning av håret

  Svara
 11. gp

  Vilket schampo använder du för att tvätta oljan?

  Svara
  • Sofia

   Det är bäst att använda ett milt, SLS-fritt schampo, men jag antar att alla hårgalningar använder endast den här typen;)

   Svara
 12. margaret

  Jag rekommenderar att du tar porositetstestet på deras hemsida

  Svara
 13. minimini

  Jag jämförde denna olja med ingredienserna i andra oljor som jag testat hittills och inte konstigt att nanoil hade så bra betyg! Jag håller på att avsluta kerastas och nästa i rad blir nanoil

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *