Twist Up The Volume: Mascara från BOURJOIS

I genomsnitt kommer varje säsong med nya mascaror som tillverkarna försöker använda för att locka nya kunder och behålla befintliga sådana. Vi har provat Bourjois nya mascara, Twist Up The Volume, som redan har stulit många kvinnors hjärtan. Vad är så speciellt med den?

Dubbel effekt på ögonsminkningen

En mascara, två olika effekter? Det är faktiskt möjligt med Twist Up The Volume från Bourjois, och allt beror på en innovativ 2 i 1-borste. Med den nya mascaran från Bourjois medföljer även en applikator vars like aldrig har skådats bland kosmetika för ögonsminkning. Borsten som medföljer mascaran Twist Up The Volume har en särskild mekanism som tillåter applicering i två olika positioner. Detta gör det möjligt att en produkt ger två effekter – längd och volym. Kombinationen av de två effekterna ger ett slående resultat med maximal längd och full volym.

DEL 1 för maximal längd

I sitt normala tillstånd är applikatorn ganska lång och har inte så breda hår. I den för positionen garanterar borsten att produkten distribueras på fransarnas hela längd. Den innovativa lösningen hos mascaran Twist Up The Volume täcker fransarna med ett nät fibrer som vid applicering förlänger fransarna med ett par millimeter.

DEL 2 för extrem volym

Den största överraskningen hos den nya produkten från Bourjois är främst borsten, som tillåter applicering i två positioner. Efter att den vridits förvandlas Twist Up The Volume till en mascara för volym. Den ursprungliga borsten blir kortare och tjockare, vilket gör att mascaran kan ge extra volym utan klumpar och klibb.

Oslagbar mascara från Bourjois

Twist Up The Volume från Bourjois är främst en innovation när det gäller applicering av produkten, som kan ge längre, tjockare eller mycket uttrycksfulla fransar efter en dubbel applicering. Men det är inte allt. Alla mascaror från Bourjois har god kvalitet, och det gäller även i detta fall. Twist Up The Volume är en mascara med mycket intensive svart färg, hög hållbarhet och en sammansättning som är säker för ögonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *