De Mest Fantastiska Ögonfransarna är Friska Ögonfransar – Låt Oss Berätta om den Bästa Ögonfransvården

Inga tvivel om det – vackra, mörka ögonfransar som du tar hand om kommer uppgradera ditt utseende. Vi tycker om dem romantiska, kvinnliga, långa och voluminösa – de ger ett fantastiskt feminint utseende och det finns en anledning till varför de är det primära elementet när man tillämpar kvällsmakeup eller skapar ett ovanligt utseende. För några stora händelser gillar vi att tillämpa falska fransar… Vad händer om du kan göra ditt naturliga utseende till det mest fantastiska i världen?

Ögonfransvård brukade vara begränsad till användning av ricinolja. Det finns inga produkter för näringsrika och förbättrade ögonfransar. För att vara ärlig är ricinolja fortfarande populär i fransvård men det är placebo snarare än reella effekter. Förutom det kan det komma in i dina ögon, irritera ögat och ge suddig syn.

Hur man tar hand om ögonfransar – guide

1. Älska dem! Behandla dem aldrig illa!

Ögonfransar är bräckliga. Deras rötter är små. Det är sant att du lätt kan leda till skada på ögonbrynen. Du kan dock enkelt dra ut dem under hård sminkborttagning eller när du använder en böjare. Hål i franslinjen lägger inte till charm, det är en sak som är säkert. Försök att försiktigt ta bort mascara (butiker erbjuder massor av sminkborttagare som inte behöver några gnidningsmöjligheter för att effektivt ta bort produkten). Använd en fransböjare bara vid speciella tillfällen eller använd det inte alls.

2. Köp en bra mascara

Bra betyder inte nödvändigtvis dyrt. Det finns massor av mascara som ger bra makeup samt näring och konditionerar fransar, räddar dem från de skadliga yttre elementen. En näringsrik mascara innebär en daglig subtil dos av förbättrade fransar hela dagen. Tack vare mascaran är fransarna friska och växer sig starkare.

3. Välj ett fransserum

Det är en otrolig fransvårdsprodukt som kan göra din dröm om fina ögonfransar sann. Ett effektivt ögonfransserum kan öka volymen på hela linjen och öka tillväxten påtagligt. Appliceringen är verkligen bekväm och tar upp till en minut. En fransförlängare förstärker fransar – från basen (rötter) till topparna. Tack vare produkten kan du få effekten av falska fransar utan att behöva lägga på ögonfransförlängningar.

4. Säg nej till falska förlängningar!

Idag är nästan alla kvinnor medvetna om att falska fransar bara ser bra ut en stund… Tyvärr är den fantastiska effekten bedräglig. Falska ögonfransar och allt du får är illusionen av skönhet. På lång sikt förstörs de självhäftande bladen och är extremt torra. Förlängningar förvärrar verkligen dina ögonfransar – kvinnor klagar ofta på hur de ser naturliga ut efter att ha tagit falska fransar. Ögonfransserum kommer ofta att rädda, öka tillväxten och fixa skador.