Säg Hejdå till Platt Hår. Välj Nanoil Hair Volume Enhancer

Är du en av de kvinnor som kämpar varje dag med att få till volym i håret som faktiskt varar? Om svaret är ja, har vi goda nyheter. När du läst färdig denna artikel kommer du ha lärt dig att bli kvitt – en gång för alla – platt hår.

Att hitta rätt stylingprodukter som ger önskade resultat känns som att ha superkrafter. Med produkternas hjälp tar det bara några sekunder att förvandla trådigt hår till fantastiska, fylliga blowouts. Men vilka produkter ger såna underbara effekter? Nanoil Hair Volume Enhancer är definitivt och tveklöst en av dem. Fortsätt att läsa för att ta reda på hur den fungerar och hur den ge dig voluminösa frisyrer som varar i flera timmar.

Sätt att ge håret mer volym

Trots att allt hår hade mått bra av lite extra volym, finns det några hårtyper som är i särskilt behov av att få sina rötter lyfta. Fint och delikat hår är svårast att ge varaktig volym, trots att dessa hårtyper är lättviktiga. Varför? Eftersom en hårbotten som växer detta hår tendererar att bli oljigt för snabbt vilket oundvikligen leder till platt hår. Och när håret är oljigt fångar det mer damm vilket återigen förvärrar problemet och skapar irritation.

Som tur är kommer ingenting att tynga ned ditt hår när du väl hittat rätt vårdteknik. Och om du undrar vilka hårprodukter du borde använda för att skapa mer volym, ska vi nu presentera våra förslag.

Välj milda, micellärschampon och icke-överbelastande balsam som utformats särskilt för fint hår. Detta innebär att din arsenal av vårdprodukter bör inkludera följande:

  • TORRSCHAMPO som gör att håret ser fräscht ut längre och adderar volym när du inte har tid för styling och tvättning.
  • LÄTT BALSAM som inte tynger ned ditt fina hår; spray-balsam hjälper eftersom de är lättare än vanliga balsam.
  • MILT MICELLÄRT SCHAMPO som avlägsnar olja och smuts från håret utan att torka ut det, som gör håret ännu plattare.
  • VOLYM BOOSTER som hjälper dig att skapa fylligare frisyrer som varar hela dagen.

Nanoil Hair Volume Enhancer: Inget mer volymlöst hår

Det är viktigt att inse att fint hår inte är starkt nog för att bekämpa den oljiga hårbottnen på egen hand. Håret behöver en medhjälpare som håller rötterna lyfta längre än bara en kort stund. Därför är en bra stylingprodukt en gudagåva för hår som inte lyckas hålla volymen länge. Vad är en bra stylingprodukt? Den bör vara lätt och oljefri så att den inte drar ned hårstråna. Ännu bättre är en kosmetika som berikats med näringsämnen som hjälper just fint hår att bli starkare och mer resistent mot externa angripare—ännu en känd faktor som bidrar till volymförlust.

Lyckligtvis känner vi till en näringsrik produkt som inte överbelastar håret med anhopningar. Nanoil Hair Volume Enhancer är precis den kosmetikasprayen som levererar utlovat resultat till alla hårtyper. Bara några pumpningar som sprids ut över håret krävs för att lyfta rötterna och ge fint hår en oklibbig textur. Nanoils volymbooster är ultralätt och skapar en effekt som förstorar frisyren, även på hår med de allra finaste och plattaste hårstråna. Dessuto är denna produkt icke-komedogen vilket innebär att den inte orsakar seborroisk exem. Detta betyder i sin tur att frisyren håller sig perfekt och glänsande i flera timmar.

Endast väl utvalda ingredienser i Nanoil Hair Volume Enhancer

Hade Nanoil Hair Volume Enhancer kunnat skapa så pass fantastiska och varaktiga effekter om det inte vore för näringsämnena i receptet? Förmodligen inte. Låt oss kika närmre på innehållet i Nanoils volymbooster för att förstå var allt det goda kommer ifrån.

  • Den första ingrediensen som bör nämnas är KERATIN. Detta värdefulla och naturligt förekommande protein reparerar håret och gör det starkare. Och när håret är friskt blir det tjockare och därmed fylligare i utseendet.
  • Den andra superviktiga ingrediensen är PANTENOL. Denna ansvarar för att stänga inne fukt i hårstråna, vilket förhindrar torrhet och frizz. När håret fuktas blir det glänsande och studsigt.
  • Och den tredje som också gör Nanoil Hair Volume Enhancer så pass potent är VETEPROTEIN. Håret behöver utan tvekan proteiner för att hålla sig starkt och tjockt, och det är precis den effekt som veteprotein lyckas leverera.

Hair Volume Enhancer Nanoil

Du är 3 pumpningar från underbar volym som varar

Det är enkelt, praktiskt och snabbt att använda Nanoil Hair Volume Enhancer. Pumpen på flaskan hjläper dig att applicera volymboostern jämnt över hela håret. Men innan du gör detta – tvätta håret eller fukta det med antingen kranvatten eller floral-/örtvatten. Ta sen Nanoil Hair Volume Enhancer och använd tre eller fyra pumpningar per applicering. Kamma håret och använd en hårfön för att börja styla. Detta är allt som krävs för att lyfta rötterna och få ett glänsande hår omedelbart. Dessa tre pumpningar ger dig en voluminös blowout som varar hela dagen. Ger du Nanoil Hair Volume Enhancer en chans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *