Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash är en mascara som alla tjejer bör ha i sina necessärer. Varför? Jo, för att den överträffar till och med de mest krävande kvinnornas förväntningar, och får varje ögonsminkning att se effektiv och vacker ut.

Maybelline Great Lash ger mycket goda effekter. Först och främst blir fransarna mörkare, men de blir också längre, tjockare och mer böjda. Ögonen ser större ut, och när de tittar ut under de långa svarta fransarna blir de mer mystiska. För det andra sitter mascara kvar längre på fransarna. Det är först efter tio timmar som mascaran börjar kladda och lämna svarta fläckar på det nedre ögonlocket. Detta är extra synligt på oljig hud och kombinationshud. För det tredje torkar Maybellines mascara Great Lash direkt efter applicering. Därför kan du applicera ett till lager kosmetika direkt. När fransarna blir tjockare blir de mycket vackra. För det fjärde orsakar produkten ingen irritation på ögonen eller huden. Den kan enkelt användas av personer med känslig hud och allergier. För det femte innehåller kosmetikan inga dofter. För det sjätte är den enkelt att tvätta bort, en vanlig sminkborttagning räcker.

Trots allt har Maybelline Great Lash ett par nackdelar. Personer som aldrig har använt mascara kan uppleva problem med appliceringen. Produkten kan göra att fransarna klibbar samman och förstör slutresultatet. I dessa fall behöver du använda en ren borste från en gammal mascara, eller en liten kam för att kamma ut fransarna. Att behöva ”spela” ett sådant spel kan förstöra allt det roliga. Borsten som medföljer den här mascaran är dessutom väldigt liten, vilket generellt sett försvårar sminkningen. Den samlar upp en stor mängd av produkten, och gör det mycket svårt att nå de små fransarna.

Maybelline Great Lash säljs i en rosa och ljusgrön förpackning. Den finns i sex olika nyanser: mörkblå, brun, grön, rosa, violett och smaragdgrön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *