Silkeslenhud tack vare Ghasel Maltese Honey Body Cream

Behöver du en ordentlig dos återfuktning och näring? Maltesiska varumärket Ghasel har förberett något alldeles särskilt för dig – en exceptionell kräm med maltesisk honung som tar hand om torr hur på ett underbart sätt. Den fungerar bra för daglig användning varje dag på året.

Ghasels produkter är den ljuvaste kroppsvård du kan unna dig. Denna potenta, näringsgivande kräm har en biostimulerande effekt, den förbättrar och förskönar hudens utseende och känns lika bra som den skyddar mot skador och farlig UV-strålning.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – en riktig sensation

De närande egenskaperna i denna kräm beror på den sötaste honungen från Malta. Den är rik på olika vitaminer, mineraler och växtextrakt som ger huden långvarig återfuktning. Krämen har anti-aging egenskaper, motverkar fria radikaler och slätar ut rynkor, samtidigt som den stöttar produktionen av kollagen och elastin.

Vitamin C ger en snygg, frisk färg, ljusar upp fläckar och eliminerar brister i huden. Använd Maltese Honey Body Cream innan du solar för att garantera en vacker, långvarig solbränna. Tack vare vitamin B12 får du uppleva en massiv våg av återfuktning och du förhindrar nya rynkor och skåror från att bildas.

Ghasel Maltese Honey Body Cream hittar du en uppsjö av tokoferoler (antioxidanter) vars syfte är att motverka åldrandeprocessen i huden, skydda den från skadligt solljus, smog, rök och toxiner. Dessa är viktiga för att stärka blodkärlen och hydrolipidlagret av ytterhuden. En annan kraftfull antioxidant är vitamin E som återställer hudens fasthet och elasticitet samt lindrar före och efter solning.

Lätt formula och unik honungsdoft

Maltese Honey Body Cream absorberas fort i alla hudens lager och gör din hud otroligt len och behaglig att vidröra. När du använder denna underbara produkt får du uppleva maximal komfort med honungsdoften. Naturliga fuktighetsbevarande och mjukgörande medel kombinerade med växtextrakt – maltesisk honung och sheasmör är en portion av vitaminer och mineraler som ger 24 timmar lång återfuktning och näring till din hud.

Maltese Honey Body Cream fördelar:

+ Långvarig återfuktning och näring

+ Len och mjuk hud

+ Motstånd mot yttre faktorer

+ En vacker, frisk och jämn hudton

+ Naturlig, ungdomlig glöd

Det räcker med en liten mängd av produkten – applicera den på huden med cirkulära rörelser. Vid daglig användning märker du fort hur mycket mjukare och silkeslen din hud blir. Daglig vård med Ghasel Maltese Honey Body Cream ger dig spektakulära resultat redan efter första användningen.