Under våren 2016 har Clinique lanserat ny innovativ kosmetika

Under våren 2016 har Clinique lanserat ny innovativ kosmetika. En av dessa produkter är ett läppbalsam med skrubb, Clinique Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm. Denna kombination av läppbalsam och skrubb tar kosmetikamarknaden med storm trots dess pris.

HARMONISK DUETT FÖR LÄPPARNA

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm är två kosmetiska produkter i en förpackning. Dess utseende påminner om en utsökt macaron, för produkten har två lager – sockerskrubb på ena sidan och ett återfuktande och färgande läppbalsam på andra sidan. Produkten Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm är en harmonisk duett vårdande kosmetika. Genom att använda läppskrubben med socker kan vi regelbundet exfoliera döda hudceller från läpparnas ömtåliga hud, vilket gör dem mjukare och lenare. Att applicera läppbalsamet återfuktar och vårdar läpparna genom att ge dem en naturlig glans i den valda färgen.

OLIKA NYANSER

Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm från Clinique är en produkt för alla hudtyper. Den finns i sex saftiga färger som är rika på pigment, och de kan matchas med både styling, personlighet och humör. Färgerna täcker läpparna väl, särskilt om de först har skrubbats med sockerskrubben.

Candies Cassis – klassiskt lila
Citron Bleu – himmelsblå
Orange Blossom – intensiv orange
Pink Framboise – neonrosa
Red Velvet – djupröd
Sweet Rose – mörkt puderrosa

ANVÄNDNING

Förbered läpparna för applicering av färg med en utsökt läppmassagen med sockerskrubb. Rengör läpparna från skrubben med en näsduk. Använd sockerskrubben max tre gånger i veckan för att undvika irritation. Applicera det färgade läppbalsamet, på de lena läpparna för att ge intensiv färg, men också vacker glans och långvarig återfuktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *