Laminering av fransar hemma. De mest populära satser för ögonfranslyft och laminering – Ranking

Franslyft och lamineringsbehandlingar har länge varit populära bland skönhetssalongskunder. De låter dig uppnå en vacker och definierad stil utan att använda en ögonfransböjare. Hur lång tid tar det att laminera ögonfransar, och kan det göras hemma, så att effekten blir lika fantastisk som efter att ha lämnat en professionell skönhetssalong? Det är möjligt! Här är en ranking av franslamineringssatser som ger lika bra resultat.

Ögonfranslyft och laminering – vad består de av, hur länge håller de och är de värda att prova?

Vad är ett franslyft? Hur gör man det själv? Vad innebär ögonfranslaminering? Vilka produkter behövs? Det är de frågorna som dyker upp mest ofta. Ögonfranslaminering syftar främst till att ge näring till de naturliga ögonfransarna. Resultatet är synligt även vid korta och svaga ögonfransar.

Oftast kombineras franslaminering med franslyft, vilket ger effekten av lyfta och böjda ögonfransar. Resultatet är en sensuell blick som väcker uppmärksamhet och stärker självförtroendet. Under behandlingen modifieras keratinbindningar i ögonfransarna, så effekten håller sig i upp till 8 veckor.

Även om de flesta kvinnor får franslyft och laminering på en skönhetssalong kan du också enkelt göra det själv hemma. Du behöver dock en professionellt ögonfranslamineringsats för bra resultat. Viktigt är att detta är en investering som gör att du kan spara en hel del pengar. Trots allt kan priserna på behandlingar i skönhetssalonger orsaka huvudvärk.

Hur mycket tid tar franslaminering? Behandlingen tar inte lång tid, beroende på satsen, och effekten kan erhållas på några minuter till ungefär en timme. Detta är ett utmärkt val för alla som letar efter ett sätt att få fram maximal skönhet från sina naturliga fransar. Det är värt att nämna att ögonfranslyft och laminering är icke-invasiva behandlingar.

Vad ska man tänka på när man väljer en sats för ögonfranslyft och laminering? Rankingen

När du väljer en sats för laminering av ögonfransar måste du främst styras av innehållet i lådan. Det måste innehålla mycket mer än själva produkterna. En bra sats för franslaminering hemma bör också innehålla olika tillbehör. Vi pratar bland annat om silikonstavar eller specialkammar. Detta val säkerställer att du inte behöver köpa något extra. Du kan hitta fler och fler franslamineringssatser på marknaden, som innehåller alla nödvändiga prylar. Många satser kan jämföras med de som används i skönhetssalonger, så du behöver inte oroa dig för att effekten av böjde och lyfta ögonfransar som erhålls med dem är mindre bra. Några av uppsättningarna i rankningen är designade för både hemmet och professionellt bruk.

När du väljer rätt sats för ögonfranslyft och laminering är det också viktigt att vara uppmärksam på kvaliteten på produkterna. Kvantiteten är också nyckeln. Det skulle vara bra för dem att möjliggöra ett större antal applikationer utan att behöva fylla på förrådet. Med dessa faktorer i åtanke kan du hitta ett franslyft och lamineringssats som håller länge. Här är en rankning av de mest populära alternativen på marknaden.

1. Franslyft och lamineringssats Nanolash

ögonfrans lyft

En av de mest populära satser för att lyfta och laminera ögonfransar hemma är Lash Lift Kit från märket Nanolash. Den är känd för sina utmärkta produkter som ger långvariga resultat i närande och styling av ögonfransar. Detta är ett av de professionella franslaminering- och lyftsatserna som gör att du kan få utseendet som ser ut som du precis lämnat en skönhetssalong.

En av de positiva egenskaperna hos Lash Lift Kit är dess rika innehåll. Detta kompletta franslyft och lamineringssats innehåller franslyftlim, 10 påsar med en aktivator, 10 påsar med en keratinförstärkare och 10 påsar med en neutralisator. Dessutom får du extremt användbara 3 par silikonstavar som kan trimmas för att passa dina behov, samt 3 franskammar nödvändiga för att lyfta och böja fransarna ordentligt. Den kompletta satsen från Nanolash räcker för 10 individuella franslamineringar, och du behöver inte oroa dig för att produkterna ska förlora sin kvalitet – varje påse av produkten räcker för en behandling, och sedan måste du öppna en annan för att upprepa laminering efter ca 8 veckor.

Genom att välja Lash Lift Kit från Nanolash säkerställer du att effekten av en enda behandling håller i upp till 8 veckor. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att se perfekt ut under lång tid.

2. Elleebana Lash Lift – franslyft startsats

Elleebana Lash Lift är ett annat intressant alternativ. En speciell egenskap hos denna sats är att den kan användas för upp till 60 ögonfranslyft. Ett så stort antal applikationer fungerar utmärkt för professionella skönhetssalonger. Men när du väljer denna sats för hemmabruk är det viktigt att komma ihåg att så hög prestanda endast är möjlig när du gör lamineringen en efter en. Detta gör det klart att i en hemmiljö kommer just denna sats att fungera för cirka 15 applikationer (det är hur många par påsar som ingår i satsen), och detta är mycket mindre kostnadseffektivt.

Innan du väljer satsen från Elleebana måste du också vara uppmärksam på produktens pris. Det är ganska högt, så det här köpet väljs oftast av fransstylister som arbetar i professionella skönhetssalonger.

Satsen innehåller, förutom nödvändiga kosmetika, även: silikonstavar för styling av ögonfransarna, en metallapplikator och en skumborttagningsmedel. Du får även en tydlig bruksanvisning för varje produkt. Tiden för hela behandlingen är mycket viktig när det gäller Elleebana Lash Lift Kit. Det tar bara 20 minuter, vilket, jämfört med liknande behandlingar som utförs i skönhetssalonger, gör att du kan uppnå ett spektakulärt utseende mycket snabbare.

3. RefectoCil Eyelash Lift – franslyftsats

Om du bryr dig mycket om tid är RefectoCil Eyelash Lift franslyftsats perfekt! Denna sats tillåter dig få effekten på bara 13 minuter, så den är ännu snabbare än den föregående. Detta kan uppnås tack vare den specialiserade kosmetika formula för som ingår i satsen. I dessa formler kan du bland annat hitta kollagen och cystein, som markant förbättrar ögonfransarnas kondition och utseende på mycket kort tid.

Hela satsen innehåller förutom de ovan nämnda produkterna även silikonstavar för att locka ögonfransarna, två skålar och några penslar. Satsen kommer också i en estetiskt tilltalande sminkväska, som möjliggör bekväm förvaring av alla produkter.

Lamineringssatsen RefectoCil är ett av alternativen som håller under en längre tid, eftersom det räcker till 36 behandlingar. Detta speciella märke uppmärksammas upprepade gånger av franskonstnärer tack vare de silikonstavar som erbjuds, bland andra funktioner. De kan användas upp till hundra gånger, vilket gör dem idealiska för att utföra vanliga ögonfranslyft på klienter.

 4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Miya Lash sats kombinerar fördelarna med kosmetika som valts av professionella fransstylister, såväl som de som vill utföra ögonfranslyft hemma. Satsen handlar om specialprodukter med närande keratin, lyftande plockar och penslar, och ger effekten av lyfta ögonfransar. När ögonfranslamineringen är klar behöver du inte oroa dig för dina fransar medan du sminkar dig varje dag. Dessutom låter den noggrant utvalda formeln och innehållet av keratin dig njuta av resultatet av framhävda ögonfransar utan att använda en fransböjare. Denna effekt varar i upp till 6 veckor.

Förutom borstarna och lamineringsplockarna kommer satsen med silikonstavar och spolar. De låter dig borsta igenom och vårda fransarna efter behandlingen. Ögonlappar ingår också.

5. Brynlaminering och franslyftsats – Protein Reconstruction System Zola

Satsen som framställs av märket Zola är ett av de mer prisvärda alternativen bland ögonfrans lamineringssatsar i denna ranking. Detta varumärkesföretag fokuserar starkt på enkelhet och att göra behandlingen så enkel som möjligt för alla användare.

Produkterna avsedda för att lyfta ögonfransar kommer i flaskor, som visar produktens namn, samt ett nummer. Siffrorna anger stegen i produktapplikationen, så att ingen användare behöver oroa sig för att göra ett misstag.

Brow&Lash Protein Reconstruction System gör det dock inte möjligt att utföra en standardbehandling, som i alla andra satser som är designade för att lyfta ögonfransar. Bland annat kännetecknas denna sats av frånvaron av silikonstavar. Tillverkaren, som avstår från dem, tillhandahåller en appliceringsmetod som liknar applicering av mascara. Men som varumärket försäkrar förändrar detta inte produktens prestanda.

6. Thuya ögonfranslyftsats

Thuya ger en franslyftsats med produkter som gör att du kan mörkna och forma fransarna ordentligt under längre tid. Denna effekt varar upp till 8 veckor! Satsen innehåller tre speciella formler – permanent gel, lim och neutralisator. Alla kommer i praktiska 15 ml flaskor.

Lamineringssatsen för franslaminering hemma från Thuya kommer också med silikonstavar i M-storlek och trähakar. Vid behov kan du även köpa S- eller L-spön separat, men det är en extra kostnad.

En av de utmärkande egenskaperna hos denna DIY lash lift sats är att du också kan ta hand om dina ögonbryn med den. Tack vare gelformeln som innehåller en speciell ingrediens – tioglykolsyra, kommer även tjocka och ohanterliga bryn att se vackra ut. Den slutliga effekten kommer att göra dig ännu gladare i kombination med en framgångsrik ögonbrynslook. Denna sats är därför anmärkningsvärd.

7. Fleeky Lashlift Kit – franslamineringssats

När du bestämmer dig för att lyfta och laminera dina ögonfransar hemma, överväg Fleeky Lashlift startpaket. Effekten efter applicering gör att du kan behålla det naturliga utseendet på dina ögonfransar samtidigt som de gör dem tjockare och lyfts. Inuti finns två påsar med en produkt dedikerad för att lyfta fransarna och två par silikonstavar (i storlekarna S och M). Dessutom innehåller satsen specialplock för applicering av produkterna, två borstar, som kommer väl till pass för styling av fransarna efter avslutad behandling, samt två franskammar.

Hela paketet har allt du behöver för att laminera ögonfransar hemma. Produkterna som ingår i den låter dig njuta av effekten i 6 veckor. Det låga priset är också här en viktig aspekt, som dock kombineras med ett litet antal applikationer. Produkterna håller endast för 2 till 4 applikationer.

Varumärkets etik fokuserad på att inte testa produkter på djur är ett plus för många kvinnor. Deras veganska formler är också bonus. Med Fleeky Lashlift Kit är det också värt att notera den snygga lådan, som kommer att göra satsen till en bra present.