Franslyft Hemma? Med Nanolash Lash Lift Kit Är Det Lätt!

Perfekt böjda och långa fransar utan att lämna hemmet? Det visar sig att det nu är möjligt! Märket Nanolash har återigen förbluffat kvinnor världen över. De har släppt Nanolash Lash Lift Kit på marknaden. Tack vare det kan man få naturligt vackra fransar så enkelt. 

Vad gör franslyft till en behandling som är värd att prova?

Vi bör undra varför kvinnor så bestämt använder mascara och fransbalsam. Svaret är mycket enkelt: naturliga fransar är långt ifrån perfekta. Vanligtvis är de raka, tunna och har inte en definierad böj. Dock, kan smink verkligen ge dig effekten av lösögonfransar utan att överbelasta fransarna? Inte egentligen. 

Detta är varför franslyft är svaret på problemet för tusentals kvinnor. Med Nanolash Lash Lift Kit blir det här ännu lättare och kan göras hemma

Du behöver inte längre gå och hoppas på en gratis behandling från din fransartist. Du behöver heller inte förbereda dig mentalt på en stor kostnad. Ett kit från Nanolash låter dig göra så mycket som 10 behandlingar när du vill. Så jag antar att det inte finns någon tvekan till varför kittet är värt att prova?

Vad innehåller franslyftkittet från Nanolash?

Franslyft utförs med hjälp av speciella produkter på en skönhetssalong. Allihop kan hittas i kittet från Nanolash. Deras onekliga fördel är att de baseras på en kombination av naturliga ingredienser. Detta betyder att de inte bara förlänger och formar fransarna, utan även återuppbygger dem på djupet. För att vara mer precis innehåller kittet:

 • tre produkter som ska appliceras i en särskild ordning: Lift – Steg 1, Fix – Steg 2 och Keratin Boost – Steg 3;
 • silikonstänger – kittet innehåller tre par stänger i storlekarna S till L;
 • Franslyftlim – används för att fästa stängerna på ögonlocken;
 • andra tillbehör som behövs för franslyftet. 

Kort och gott är det ett komplett set som låter dig ändra utseendet på dina fransar helt och hållet och återuppbygga deras struktur. 

ögonfranslyft

Hur ser det ut när man lyfter fransarna hemma med kittet från Nanolash?

Som tidigare nämnt är franslyft hemma otroligt lätt och bör inte orsaka några stora problem. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet inom området eller inte. Nanolash Lash Lift Kit är för alla. 

Alla steg beskrivs i detalj i manualen som medföljer kittet. Processen börjar med att:

 • noggrant rengöra fransarna så att inget smink finns kvar på dem;
 • separera de övre och undre fransarna med hjälp av ögonlappar;
 • fästa stängerna på det övre ögonlocket genom att använda det inkluderade limmet. 

Applicera produkterna efter varandra, enligt siffrorna, medan du kammar fransarna uppåt. Varje produkt ska lämnas på fransarna i 7-10 minuter. De appliceras ungefär en millimeter från kanten av ögonlocket. Innan du applicerar ett nytt lager måste du ta bort det tidigare lagret. 

Att lyfta fransarna hemma ska avslutas genom att ta bort silikonstängerna. Efter det här kan du njuta av den fantastiska effekten. Fransarna kommer att vara:

 • längre;
 • böjda;
 • återfuktade och glansiga;
 • synligt tjockare. 

Som du kan se behövs det inte mycket för att få njuta av naturligt vackra fransar utan att skada fransarna. Allt du behöver göra är att investera i Nanolash Lift Kit. 

Nanolash Lash Lift Kit – sammanfattning

Alla som drömmer om att återuppbygga och forma sina fransar har nu chansen att göra detta. Nanolash Lift Kit låter dig få till salongs-lika resultat i ditt eget hem. Vanligtvis håller de i 8 veckor beroende på ursprungsskicket av dina fransar. 

Det är värt att prova själv – beställ Nanolash Lift Kit direkt från tillverkarens hemsida. Effekterna kommer att göra dig nöjd!