Nanolash ögonfransserum. Tre anledningar till att du måste ha det!

Vad är alla ögonfransars bästa vän? Du behöver inte fundera särskilt länge, för du vet redan att svaret inte längre är mascara. Numera är kvinnor oskiljbara från sina ögonfransserum, och det mest populära av dem är Nanolash. Låt oss ta upp några av de viktigaste anledningarna till att du borde köpa ett eget ögonfransserum. Vissa av dem kanske överraskar dig!

Vi är alltmer benägna att använda ögonfransserum, vilket är kosmetika med koncentrerade ingredienser och komplexa egenskaper. Den främsta uppgiften är inte bara att förbättra ögonfransarnas generella tillstånd, utan också att göra dem mer uttrycksfulla. Fram till nu har man bara kunnat uppnå denna effekt med hjälp av smink, men nu kan man äntligen få samma resultat med produkter som Nanolash ögonfransserum.

NANOLASH ÖGONFRANSSERUM

 • tar hand om ögonfransar, vårdar dem och stärker dem från insidan,
 • stimulerar ögonfransars tillväxt, och gör dem tjockare och mörkare.

De olika fördelarna av ögonfransserum gör dem förstås mer åtråvärda. Tillverkarna har tänkt på att ta fram lösningar som passar våra behov. Vi älskar universalkosmetika, särskilt om vi kan kombinera nytta med nöje. Om Nanolash både vårdar fransarna och gör dem längre och mörkare finns det alltså ingen anledning att köpa tre separata produkter. Vi kan spara plats i sminkväskan, och spara tid på applicering. Hur man än vrider och vänder på saken går det alltid snabbare att applicera ett serum än att applicera tre produkter. Kostnaden för en behandling är dessutom lägre, och effekterna mycket bättre. Det tjänar inget till att betala för mycket för en extra mascara eller ett balsam. Behandlingen är sex månader lång och kostar som en enda produkt, så du kan enkelt spara pengar.

De som ännu inte testat ögonfransserum kanske tycker att det verkar meningslöst. Många tänker inte på att vårda ögonfransarna, eller tycker att de ska vara som de är. I olika recensioner av Nanolash nämns ofta anledningen till att användarna bestämde sig för att prova ett ögonfransserum, närmare bestämt Nanolash. Fundera på hur dina ögonfransar mår just nu, och läs sedan de vanligaste anledningarna till att kvinnor använder ögonfransserum. Det kanske är precis vad dina fransar behöver!

Anledning 1
Svaga ögonfransar efter kosmetiska behandlingar

Drömmen om vackra ögonfransar får kvinnor att ta till alla möjliga metoder. Många av dem bestämmer sig för ögonfransförlängningar. Falska ögonfransar kan dock skada de naturliga ögonfransarna när de tas av och sätts på. Permanenta falska ögonfransar är dock ännu värre, eftersom de försvagar ögonfransarna och lämnar dem i ett hemskt skick när de falska väl tas av. Kom ihåg att vi nu endast talar om professionella behandlingar. Om du bestämmer dig för att själv försöka förlänga dina ögonfransar, eller går till en oerfaren stylist, kan konsekvenserna bli mycket värre.

Nanolash ögonfransserum bidrar till att eliminera skador som orsakats av ögonfransbehandlingar. Serumet gör fransarna yngre, stärker dem, och vårdar dem. Rötterna behandlas bättre, och fransarna kan återvända till sitt tidigare skick. En intressant faktor är att du kan behandla dig med Nanolash även om du för tillfället har ögonfransförlängningar. Att använda Nanolash på det här sättet kan göra att fransarna blir starkare innan du tar av de falska fransarna. Nanolash kan inte lösa upp lim, så du kan använda serumet utan att oroa dig.

Anledning 2
Svaga ögonfransar på grund av yttre faktorer

Kosmetiska behandlingar är inte det enda som kan påverka våra ögonfransar negativt. Även om vi inte inser det finns det flera saker som påverkar våra ögonfransar. En obalanserad kost, utan många vitaminer och mineraler, leder till brist på vårdande ingredienser i ögonfransarna. Vädret (frost, fuktighet, värme) eller föroreningar i miljön (damm, stänk) kan försvaga håret på hela kroppen, inklusive ögonfransarna. Om du har upplevt håravfall inkluderar det förmodligen en stor förlust av ögonfransar också.

Nanolash ögonfransserum hjälper rötterna att arbeta ordentligt. Det stimulerar dem och hjälper dem att växa. Ofördelaktiga yttre miljöer kan störa dessa processer, vilket leder till att fransarnas skick blir värre. Ögonfransserumet Nanolash reglerar processerna i folliklarna och ser till att ögonfransarna får en ordentlig livslängd. Stödet för de svaga fransarna inkluderar också ett skapande lager som bildas på varje frans. På så sätt kan Nanolash begränsa åtkomsten för skadliga yttre faktorer till ögonfransarna och därmed lindra skadorna de orsakar.

Anledning 3
Skadade ögonfransar på grund av okunskap

Det finns ett till sätt att försvaga ögonfransarna – det vi gör själva. Det sker oftast för att vi inte vet hur man ska ta hand om ögonfransarna, till exempel genom att välja felaktig kosmetika (t.ex. mascara eller sminkborttagning). För starka produkter kan försvaga ögonfransarna. Den vanligaste anledningen är dock felaktig sminkborttagning. Ömtåliga fransar ska inte dras, tryckas, klämmas eller gnidas med en blöt bomullstuss. Kosmetikan du använder behöver alltså vara skonsam nog att lösa upp kosmetika utan att du behöver gnida av den.

Det finns en bra anledning till att Nanolash alltid bör appliceras efter noggrann sminkborttagning. Rena ögonlock är en öppen väg som låter de vårdande ingredienserna nå rötterna, men det är inte allt. Efter sminkborttagning kan ögonfransarna vara extra svaga, och då behöver de stöd och stärkande egenskaper, vilket Nanolash tillhandahåller. Som ett resultat blir fransarna fuktigare, och de vårdande ingredienserna levereras i precis den stund då fransarna behöver det som mest.

15 Comments “Nanolash ögonfransserum. Tre anledningar till att du måste ha det!”

 1. kAteee

  Jag har använt serum i flera år och jag blev så van vid att det är min dagliga rutin 🙂 har inte haft den här men jag måste pröva det 🙂

  Svara
 2. Leguan

  Bra serum! Jag använder det nu för några veckor sedan tog jag bort fransförlängningar och det visade sig att mina naturliga fransar är i en hemsk situation. Jag kan se en förbättring och jag är positivt överraskad över hur det fungerar

  Svara
 3. z-a-z

  Jag har använt fransförlängningar i ett år men jag planerar att ta en paus för att låta dem vila och regenerera så jag började redan använda serumet. Jag hoppas att mina ögonfransar inte kommer att bli så skadade som när jag tog bort förlängningarna

  Svara
 4. Marlene

  Jag ångrar inte att jag övervägde det innan jag fick mina fransförlängningar! efter att ha tagit bort dem, förlorade jag så många ögonfransar och det ser hemskt ut! Jag väntade så länge på att de skulle växa tillbaka, använde ricinolja men jag är inte säker på om det hjälpte eller inte

  Svara
 5. P.G.

  Jag kan starkt rekommendera detta serum, mycket effektiv produkt till ett bra pris

  Svara
  • Sammy29

   priset är inte så lågt, du hittar billigare

   Svara
 6. utan_namn

  Mina ögon är så känsliga att det här serumet inte är ett alternativ för mig, för att inte tala om fransförlängningar

  Svara
  • Marith90

   I det här fallet finns inget att oroa sig för. Med mina allergier och känslig hud kan jag använda den och ingenting händer. det orsakade aldrig någon allergisk reaktion :))

   Svara
 7. Lizzi

  Jag tillämpar detta serum på mina ögonbryn eftersom mina ögonfransar är ganska långa och tjocka. Det är perfekt för mina bryn, speciellt när jag överdriver att plocka;)

  Svara
 8. Greta

  Jag lägger på olja på mina fransar varje dag så jag behöver inte använda några serum

  Svara
 9. Katrin

  En mycket bra produkt men det är inte annorlunda än andra dyrare serum. Den största fördelen är priset till exempel i jämförelse med revitalash som fungerar likadant men är dyrare

  Svara
  • Olga

   för mig fungerar nanolash bäst för att jag är allergisk och alla andra serum irriterar mina ögon

   Svara
 10. Brandy

  Jag är också nöjd med nanolash och jag vill fortsätta använda detta serum. Jag kunde inte tro att den här lilla flaskan varar i 2 månader och under tiden hade jag det i sex månader med regelbunden användning! det är extremt effektivt

  Svara
 11. Mona

  Jag har aldrig haft några ögonfransar, eller använde aldrig en ögonfransförlängare, men mina ögonfransar försämrades efter att ha använt en vattentät mascara under mycket lång tid. Mina ögonfransar blev torra, spröda och höll på att falla ut varje gång jag tog bort smink, därför var jag tvungen att börja använda ett ögonfransserum. Innan tänkte jag aldrig ens på att använda en sådan produkt

  Svara
 12. Tina_@

  Jag skulle gärna ha långa ögonfransar men kunde bara kan inte använda någonting regelbundet, jag glömmer även efter två dagar

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *