Vilken mascara visar sig vara den bästa? Kolla in vår produktsammanfattning!

Det är oförneklig att kvinnor älskar mascaror! Tack vare dem kan de på bara några minuter ta fram den fulla potentialen i sin blick och få ögonen att se vackert definierade ut. Samtidigt uppfyller inte alla mascaror sin deklarerade uppgift. Så det är värt att upptäcka produkterna som inte misslyckas!

Den perfekta mascaran – en ouppnåelig dröm eller verklighet?

Många kvinnor verkar acceptera det faktum att de inte kan hitta den perfekta mascaran. De är vana vid att deras mascaror ger tveksam hållbarhet, de smular eller klumpar ihop fransarna. Det behöver dock inte alltid vara så.

Tyvärr fokuserar många skönhetsmärken nuförtiden på kvantitet snarare än kvalitet. Nya produkter från samma märke dyker hela tiden upp på varuhuset, och tyvärr gör de inte alltid sitt jobb särskilt bra. Vattnig konsistens, brist på en ordentlig borste – säkert har varje kvinna redan stött på detta problem.

Det är därför det är värt att kolla in TOPP 4-rankingen av de bästa mascarorna som kan återställa tron på traditionell ögonmakeup.

Dessa mascaror är den bästa. Kolla in dem själv!

Är det möjligt att peka ut de bästa mascarorna? Ja det är det! Allt du behöver göra är att uppmärksamma:

  • produktformeln;
  • typ och borstform;
  • konsistensen, bestämmer produktens hållbarhet.

Med tanke på alla ovanstående faktorer var det möjligt att välja ut fyra mascaror som klart överträffar konkurrenterna. Kolla på dem!

1. Nanolash Mascara

bästa fransmascaran

Nanolash mascara är vinnaren av den här rankingen eftersom den är praktiskt taget felfri. Låt oss börja med att varumärket Nanolash tillåter kvinnor att anpassa produkten till deras behov perfekt. Detta beror på att det finns två varianter av Nanolash mascara tillgängliga:

Dessutom kommer mascaran med en välformad borste. Den är gjord av högkvalitativ silikon och har briljant formade borst. Som ett resultat separerar den fransarna exakt vid varje applicering och gör det enkelt att fördela produkten över fransarna från rot till topp.

Nanolash mascara har också exceptionell hållbarhet. Det smulas inte eller flagnar, så kvinnor kan njuta av sitt smink hela dagen utan några bekymmer. Dessutom kladdar den inte i kontakt med fukt och färgar inte ögonlocken.

2. Lashcode Mascara

bästa fransmascaran

Lashcode Mascara är en annan exceptionell ögonfranssminkprodukt. Denna mascara har fungerat bra för de flesta användare och alla positiva recensioner som publicerats på nätet är det bästa beviset på detta.

Lashcode Mascara har förlängande och förtjockande egenskaper. Effekterna kan uppnås från första skiktet. Produkten kommer med en specialformad borste för att göra appliceringen av mascara till ett rent nöje, och kvinnor kan glömma klumparna på sina fransar.

När det gäller hållbarheten hos Lashcode Mascara finns det inga klagomål här heller. Mascaran smular inte eller flagnar av under dagen. Faktum är att även om mascaran inte är vattentät, så indikerar användarna att den inte kladdar när den utsätts för fukt.

3. Collistar Art Design Mascara

Nästa i raden är Collistar Art Design Mascara. Det är en ganska bra produkt, vilket bekräftas av användarnas recensioner. Den levereras med en korrekt formad borste av standardstorlek. Det gör det inte svårt att applicera det. På grund av de ganska grova borsten bör användare vara försiktiga med att få sina ögonlock färgade när de appliceras.

Produktens hållbarhet är också en mindre nackdel. Tyvärr angav några av kvinnorna att mascaran i slutet av dagen började flagna och smulas sönder lite. Det finns inga tydliga uppgifter om hur Collistar Art Design Mascara beter sig i kontakt med fukt.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Nästa plats tillhör Clinique Naturally Glossy Mascara. Detta är en produkt med huvudsakligen förlängande egenskaper. Samtidigt indikerar användarna att det är nödvändigt att applicera två lager av produkten, speciellt vid extremt tunna och korta fransar. Hållbarheten beskrivs som bra, även om du bör vara beredd på mindre avflagning i slutet av dagen.

Borsten har jämnt fördelade borst längs hela staven. Detta i sin tur gör det ganska svårt att nå fransarna i ögonvrån och kan resultera i att ögonlocken nedkladdas under processen.

Kvinnor som fortfarande letar efter den perfekta mascaran bör vara uppmärksamma på rankningen ovan. Nanolash mascara visade sig vara ledande men andra produkter ger också en ganska anständig prestanda. Visst, dessa mascaror kommer inte att vara en besvikelse och kommer att tillåta dig att skapa estetiskt tilltalande och långvarig smink!