Är Nanobrow Eyebrow Pomade Värd Hypen?

Om du fyller i och stylar dina ögonbryn dagligen är du säkert bekant med ögonbrynspomade. Men – hur väljer man den bästa? Det finns så pass många ögonbrynsprodukter och på skönhetsmarknaden idag att valet inte är enkelt. Därför presenterar vi härmed en innovation för er!

Nanobrow Eyebrow Pomade är en oersättlig ögonbrynspomade med krämig textur som sticker ut från mängden. Den låter dig kamouflera fläckar och glesa områden, omdefiniera formen på ögonbrynen, eller skapa hårliknande streck så att dina ögonbryn ser fylligare ut. Vad mer bör du känna till?

Nanobrow pomade – en makeuptrend

Denna vattenfasta pomade har en hållfast formula och perfekt konsistens som glider över ögonbrynen och fyller i dem med en av de tre naturliga nyanserna. Välj dark, medium eller light brown och fyll i dina ögonbryn som ett proffs! Denna pomade garanterar full kontroll över ögonbrynen.

Nanobrow Eyebrow Pomade har stärkande egenskaper och adderar lyster. Produkten låter dig konturera ögonbrynen noggrant, fylla i dem och till och med imitera riktiga ögonbrynshår. Välj denna hållfasta pomade för att skapa fenomenala utseenden för alla tillfällen.

Nanobrow Eyebrow Pomade -vattentät ögonbrynspomada

Finns i färger: 

Perfekt makeup utan några justeringar

Inget är omöjligt med Nanobrows pomade. Den silkeslena texturen gör sminkningen mer njutbar, men framförallt håller den ögonbrynen i bra skick hela dagen. Med denna produkt kan du uppnå vilken effekt du vill – från subtil till en lite kraftigare sminkning. Sminka dig precis som du vill, beroende på tillfälle och humör.

Förse ögonbrynen med en vacker och noggrant definierad form. Det är trots allt dina ögonbryn som ramar in dina vackra ögon, så de bör alltid vara på topp. Nanobrows pomade ser till att du inte längre behöver besväras av dina tunna och glesa ögonbryn som saknar volym och definition. Från och med nu kan du förhöja deras utseende, omdefiniera formen och göra dem fulla av naturlig glöd.

Varför borde man välja Nanobrows pomade?

Det finns inget enklare sätt att uppnå vackra ögonbryn på. Denna krämiga pomade garanterar att dina ögonbryn alltid är ordentligt ifyllda. Oavsett vilka effekter du vill ha så är denna pomade sensationell!

En kraftig men naturlig sminkning på bara några sekunder? Det är faktiskt möjligt. Bygg en vacker sminkning för alla tillfällen och skapa både dags- och kvällslooks. Denna ordentligt tjocka och praktiska pomade har fått massor av följare över hela världen.

guide till att använda ögonbrynspomade

3 steg till perfekt ögonbrynssmink

Visste du att Nanobrow Eyebrow Pomade är enkel att använda? Trots att du aldrig fyllt i dina ögonbryn med en pomade förr, kommer du inte ha några problem alls med att använda produkten.

  1. Skopa upp en liten mängd av pomaden på en praktisk borste. Konturera ögonbrynen med tunna strykningar för att definiera formen.
  2. Fyll i ögonbrynen med valfri färg och kamouflera fläckar och glesa områden.
  3. Borsta ur överskott av produkten för en mer subtil effekt.

Så enkelt är det! Från och med nu kommer ögonbrynsmakeup vara enkelt, roligt, men framförallt hålla längre. Lär dig mer på www.nanobrow.se och skaffa din pomade idag!