Alla vet att den välkända, svenska modebutiken älskar att samarbeta med världskända modedesigners

Alla vet att den välkända, svenska modebutiken älskar att samarbeta med världskända modedesigners. Nu pratar alla om samarbetet mellan H&M och det franska modehuset Balmain. Serien, som är ett resultat av flera månaders samarbete mellan de båda märkena, är inte som andra klädkollektioner. Den här gången har de båda modejättarna satsat på dofter, och skapat en begränsad kollektion parfymer för kvinnor: Balmain x H&M!

Den svenska modebutiken behöver ingen vidare introduktion. Den grundades av Erling Persson år 1946, och ända från början har företaget velat sälja kläder av god kvalitet till bra priser. Hennes & Mauritz handlar dock inte bara om kläder, utan även om skor och kosmetika. Balmain grundades ett år tidigare, i Frankrike. Deras framgångsrika period varade i flera år, eftersom rollen som modehusets kreativa designer tillföll Olivier Rousteing, en ung och modig designer. Balmain handlar främst om exklusiva kläder. Det var en självklarhet att de två varumärkena skulle kunna samarbeta.

Resultatet av de båda företagens samarbete, som är mycket relevant för modevärlden, är en begränsad kollektion parfymer för kvinnor, med märket Balmain x H&M. Denna lyxiga eau de perfume har en otroligt elegant, varm och djup doft. Det finns framför allt många referenser till Balmains karaktärsdrag – innovation och kreativitet i en lite rockig stil. Så hur doftar Balmain x H&M? Framför allt luktar de klassiska vita blommor i kombination med starka dofter av vit mysk och trä. Den mest intensiva doften är jasmin, som gör att parfymerna är mycket feminina och elegant klassiska.

Oliver Rousteing, som vill föryngra företagets image, använder sig inte bara av bra design utan även av samarbeten med välkända aktörer i modebranschen, och med världskända varumärken. Det är inte konstigt att parfymserien Balmain x H&M är ett lyckat samarbete mellan de båda företagen. Parfymerna med de dubbla namnen är en perfekt produkt för självsäkra, värdefulla och lyxiga kvinnor. Parfymen säljs i flaskor om 100 ml och planeras att säljas i 80 butiker över hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *