Varför Är Det Värt Att Använda Värmeskydd? 5 Skäl + 5 Bästa Sprayerna för Hår

Har du någonsin hört om värmeskydd för håret? De är utmärkta på att skydda frisyren mot skadliga temperaturer från hårfön eller plattång. Håret håller sig återfuktat och drabbas inte av termiska skador! Läs om fördelarna med termiska skyddssprayer och kolla in recensioner av de bäst!

Varför ska du skaffa en värmeskyddsspray?

  1. Termiska skyddssprayer förhindrar uttorkning vid värmestyling.
  2. De skyddar håret medan vi fönar, plattar eller lockar håret.
  3. Många produkter skyddar även mot UV-strålning.
  4. Vissa är rika på näringsrika ingredienser.
  5. Bra värmeskydd är lätta i texturen, icke-överbelastande och har en förskönande effekt.

5 Bästa Värmeskyddssprayerna för Hår

VÄRMESKYDDANDE SPRAY nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray; 200 ml

Produktens höga omdöme är inte allt. Detta är en extremt populära produkt både i professionella sammanhang och för hemanvändning. Nanoil Heat Protectant Spray är som en tyngdlös mist som är snäll mot håret och ond mot värmen – den skyddar mot temperaturer upp till 230 grader. Tack vare den hårvänligaoljefria formulan passar den alla hårtyper. Silkesproteinet gör håret lenare, snyggt och ger det lyster. Nanoil Heat Protectant Spray är kanon! Ett fantastiskt pris, en härlig doft som stannar länge, en långlivad produkt och framförallt – hög effektivitet. Kolla in den eleganta designen och handla sprayen med leverans till dörren – besök www.nanoil.se.

Moroccanoil Protect Spray; 225 ml

Klarar du inte dig utan oljerika produkter? Är ditt hår redan torrt när du fönar det och gör det hela ännu värre? Använd marockansk arganolja för att skydda det – använd Moroccanoil Protect Spray. Ett fantastiskt alternativ om du besväras av skadat, torrt hår. Den har en smörjande effekt, adderar lyster och tämjer stela och supertorra hårstrån. Många användare tycker den är lite för dyr, trots den stora flaskan.

Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant; 150 ml

Listan måste så klart ha en lyxprodukt också. Givetvis är det en produkt från Kerastase. Chronologiste Thermique Regenerant är lätt, fettfri och utformad för att vårda och skydda olika hårtyper från ’normalt’ till skadat. En kombination av stamceller från edelweiss och ingefärarot gör håret starkare och mer resistent mot skador. Perfekt för svagt hår då den sänker risken för att håret slits och klyvs. Tyvärr är priset inte särskilt lockande…

Kemon Heat Spray 13; 200 ml

En stor flaska och ett lockande pris gör Kemon Heat Spray 13 till ett populärt val som skyddar mot de skadliga effekterna vid hårtorkning. Den passar bra till svagt och friskt hår. Kemon Heat Spray 13 skyddar håret mot solljuset också. Flavonoider från druvkärnor förhindrar skador från fria radikaler och bygger en barriär mot toxiner i luften. Med tanke på sprayens starka effekt, fungerar den bäst på moget hår. Tyvärr tar produkten slut ganska fort.

CHI 44 Iron Guard; 237 ml

Denna är på vår lista på grund av dess popularitet. Är det ett bra val då? CHI 44 Iron Guard är inte ett typiskt värmeskydd eftersom det endast används på torrt hår – den är värdelös om du vill ha skydd när du fönar. Men den är däremot fantastisk när du vill skydda håret mot solen eller plattången. Tack vare teknologin Cationic Hydration Interlink ger produkten perfekt återfuktning också.