Skadat Hår? Ge det en Förstärkande Boost – Prova Nanoil Keratin Hair Mask

Blir ditt hår svagare och bara sämre och sämre? En brist på keratin kan vara orsaken. Se vad det är som orsakar skador på håret och hur man upplivar det med en keratin mask från Nanoil.

Varför är ditt hår skadat?

Håret kan bli lidande på grund av många anledningar. Opassande produkter som används på håret kan orsaka problem och är faktiskt den vanligaste anledningen till svagare lockar. Det finns många saker som kan försämra håret. Vi har listat de mest skadliga faktorerna här:

 • väderförhållanden (starkt solljus, hårda vindar, torr luft, minusgrader)
 • toxiner, föroreningar, avgaser, rök, rester från kosmetika
 • mekaniska skador (håret dras i, gnids, sitter för tajt)
 • ohälsosam diet, stressigt liv, mediciner
 • färgning blekning
 • varma luftstömmar under hårföning, värmestyling

Reparerar keratin skadat hår?

Keratin är en av de mest populära ingredienserna i hårprodukter eftersom den bygger upp hårets yttre lager och gör det tjocckt och tåligt. Den finns även i hårets inre lager.

Om håret skadats på grund av en av faktorerna som nämnts ovan (eller av några av dem vanligaste) så ska du låta keratinet ta hand om detta. För lite keratin påverkar snabbt skicket och utseendet på håret. Med andra ord, ju mindre keratin, desto större blir skadan. Så att förse håret med keratin regelbundet är därav den allra nödvändigaste delen i en hårvårdsrutin.

Kan man få ett hår som är starkt och fantastiskt hela tiden?

Visst kan man det! Man behöver bara ge det keratin med en bra hårvårdsprodukt. En dyr salongsbehndling är inte nödvändigt. Du kan förändra håret hemma om du väljer en enastående och professionell produkt som ger dig jättebra resultat och bättre hår från första användningen. Nanoil Keratin Hair Mask är en sådan kosmetika.

Nanoil Keratin Hair Mask: professionell behandling hemma

Denna masken är rik på hydrolyserat keratin av högsta kvalitet. Hydrolyserade proteiner tar sig lättare in i håret så att produkten kan verka bättre och fixa skadorna. Du behöver helelr inte oroa dig för en överbelastning av proteiner: den används en gång i veckan då den återställer keratinet och reparerar alla skador som håret utsatta för under veckan.

Nanoil de bästa keratinhårmaskerna

Fördelar med Nanoil Keratin Hair Mask

 • Nanoil keratin masken reparerar och återuppbygger intensivt skadat hår från första användning.
 • Den förebygger skador: brutet ch kluvet hår.
 • Den förstärker håret och återfuktar på djupet från rötterna till topparna.
 • Den ger håret glans, tålighet och lenhet tack vare pantenolet i formulan.
 • Den skyddar håret mot mekaniska skador.

Var kan man köpa Nanoil Keratin Hair Mask?

Du behöver inte gå utanför dörren eller leta efter den i skönhetssalonger! Nanoil Keratin masker finns hos [www.nanoil.se]. Prova perfekt anpassade produkter för alla kvinnor som vill ha professionella behandlingar. Välj det som passar bäst för dig: schampo, fantastiska masker, håroljor samt andra kosmetika och få dem levererade direkt hem till dörren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *