Bli inte röd! Välj Nanoil Anti-Redness Face Serum!

Är det vanligt att ditt ansikte blir rött? Och då menar jag inte den där härliga rodnaden som smyger sig fram över kinderna när du får beröm. Om svaret är ja så är det sannolikt att din hud är benägen att bli röd och har problem med brustna kapillärer. Läs vidare för att ta reda på hur du förbättrar din delikata och känsliga hy, och välj Nanoil Anti-Redness Face Serum. Du kommer att älska dess lugnande effekt!

Det är tidsödande att skriva om reaktiv hud och dess problem med brustna kapillärer eftersom ämnet är så brett. Det lustiga är dock att personer med denna hudtyp berättar om olika hudbesvär. Det finns ändå en sak som förenar dem alla – en önskan om att få normal hud.

Hud med benägenhet för brustna kapillärer och dess egenskaper

När huden är normal är blodkärlen starka och elastiska, vilket gör att de kan dra ihop sig och utvidga sig ordentligt. Men när huden är reaktiv, brukar kapillärerna utvidga sig alltför mycket. Konsekvensen är att de deformeras vilket leder till förekomst av kärlskador, mer känt som ådernät. Dessa skador är vanliga på tunna hudområden som nära näsborrarna, på kinderna, nacken och bröstet.

Det finns tyvärr också flera faktorer som bidrar till förekomsten av brustna kapillärer:

  • extrema temperaturer: kyla eller värme
  • vidrörning eller gnuggning av huden
  • användning av alkoholbaserad kosmetika
  • vissa kosmetikaingredienser
  • exponering av hyn för UV-strålning utan solskydd

Det är inte bara hud med brustna kapillärer som blir röd

Känslig och reaktiv hud är lika benägna att utveckla rödhet. Dessa hudtyper tenderar att reagera negativt på samma externa faktorer som beskrivs ovan. Den enda skillnaden är att dessa hudtillstånd inte alltid leder till kärlfläckar. I stället känns huden bränande och kliar, och uppvisar symtom som liknar rosacea och erytem som vägrar ge med sig. Såna hudtyper kräver och särskild uppmärksamhet.

Tips för känslig och reaktiv hud

Det kan vara riktigt bra att känna till behandlingarna som rekommenderas för att fixa brustna kapillärer och lindra känslig och irriterad hud. Först och främst måste du hitta lämpliga kosmetikaprodukter med säkra och icke-irriterande ingredienser. Här rekommenderas det att undvika alkohol, paprikaextrakt, koffein, doftämnen osv. Det rekommenderas också att undvika mekanisk peeling som är känt för att orsaka negativa reaktioner i känslig hud. Vad ska du välja då? Prova produkter med vitaminer, glycerin, pantenol, plantbaserade oljor och extrakt (exempelvis hästkastanjextrakt). Sist men inte minst: glöm inte SPF som skyddar känslig hud mot skadlig UV-strålning.

Det bästa serumet för röd hud

Nanoils ansiktsserum, som är en produkt formulerad med fyra växtextrakt som bevisats vara fördelaktiga för röd-benägen hud, verkar vara en riktigt bra lösning. Varför det? Eftersom Nanoil Anti-Redness Face Serum innehåller en av ingredienserna som rekommenderas för rödhetsbenägen hud: hästkastanjextrakt. Andra extrakt har ursprung i lind, cypresskotte och roten till den indiska Punarnavaplantan. Varenda en av dessa naturliga substanser har en lindrande och närande effekt på denna särskilt krävande hudtyp.

Det finns flera fördelar med att använda Nanoil Anti-Redness Face Serum regelbundet. Kort sagt är detta ett väldigt bra ansiktsserum: lätt, icke-komedogent och snabbabsorberande.

serum mot ansiktsrodnad Nanoil

Vilka effekter har Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Regelbunden användning av Nanoil serum till rödhetsbenägen hud har flera fördelar: återfuktande, näringsgivande och förstärkande av blodkärlen. Dessutom får huden också skydd mot skadliga faktorer som solljus, extrema temperaturer och fria radikaler. Framförallt har Nanoil Anti-Redness Face Serum följande effekter:

  • ger lindring till hyperkänslig hud
  • eliminerar ådernät och ansiktsrödhet
  • hanterar erytem och förbättrar hudtonen
  • förhindrar ådernät

Det finns inget bättre alternativ

Experterna är överens: Det finns ingen bättre produkt som förbättrar och lindrar känslig hud med benägenhet för rödhet och brustna kärl. Vill du bli av med ohälsosamma fläckar och njuta av felfri hud? Gå till nanoil.se och välj Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *